07.08.2017

Budvanski bend "Mazzom u fugazzu" objavio novi sing "Ka' da te niko ne gleda"

Budvanski bend "Mazzom u fugazzu" objavio je 6. avgusta, na svom zvaničnom youtube kanalu spot za pjesmu "Ka' da te niko ne gleda".

 

Ovo je drugi objavljeni singl koji najavljuje njihov prvi album pod nazivom "Skriveni gradski fank", a čije objavljivanje je planirano za drugu polovinu ove godine.

Pjesma je snimljena u studiju M Sound u Podgorici kod Mihaila Mihe Radonjića, dok je spot snimila produkcijska kuća Mediatag iz Podgorice.

Snimanje spota su pomogli Turistička organizacija Opštine Budva kao i vlasnici i osoblje plaže Malaji na Jazu u Budvi.


Bend „Mazzom u fugazzu“ aktivno radi od 2015. godine iako su pojedini članovi međusobno sarađivali i radili na idejama koje će se kasnije razviti u autorske pjesme u studiju "Radio Katakomba" u Budvi par godina prije formiranja stalne postave benda.

U drugoj polovini 2017. godine planirano je objavljivanje albuma prvijenca pod nazivom „Skriveni gradski fank“.

 

Bend je žanrovski šarolik, a pjesme na albumu se kreću – po uticajima koje crpe – od hip hopa, džeza, popa, fanka i roka, sve do žestokog gitarskog zvuka. Možda je krosover prava riječ ukoliko bi neko insistirao na žanrovskoj odrednici.

 

Bend čine sljedeći članovi: Bogdan Veljović – gitara, Đorđije Pajović – bubnjevi, Nemanja Đorđević – mc (tekstopisac i reper), Nebojša Ćulafić – klavijatura, gitara i vokal, Petar Šuković – bas gitara, Miroslav Karović – gitara i vokal.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt