23.11.2017

Potpisan protokol o saradnji tri biblioteke

Povodom obilježavanja Dana Opštine Budva, predstavnici tri značajne kulturne ustanove, Univerzitetske biblioteke “Svetozar Marković” iz Beograda, Narodne i univerzitetske biblioteke iz Banja Luke i Narodne biblioteke Budve, potpisali su juče protokol o saradnji tri biblioteke, tzv. “Tri B”. 

Tim povodom, u holu Akademije znanja u Budvi otvorena je izlozba “Šekspir i Servantes” čiji je priređivač Aleksandar Jerkov, kao i izložba “Petar Kočić” u prostoru Narodne biblioteke Budve, koju je priredila Ljilja Petrović Zečić.

 

 

Program JU "Narodna biblioteka Budve", nastavlja se danas u 18 sati, kada će povodom potpisivanja Protokola o saradnji tri biblioteke, biti upriličen pjesnički matine u okviru kojeg će učestvovati pjesnici: Dragan Jovanović Danilov, Živorad Nedeljković, Radoslav Milišević, Ružica Komar, Stanka Rađenović Stanojević i Bećir Vuković. Program će se odvijati u prostoru Narodne biblioteke Budve.

 

Nakon pjesničkog matinea, takođe u prostoru Narodne biblioteke biće organizovano književno veče Gorana Petrovića na kojem će govoriti prof.dr Aleksandar Jerkov i autor

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt