15.11.2017

Promocija sedmog broja časopisa i portala "Krug mladih"

U nedelju, 19. novembra u 20h u novootvorenom Prostoru za mlade u Budvi (prvi sprat TQ Plaza), održaće se promocija sedmog broja časopisa kao i portala "Krug mladih".

U toku promocije biće održan okrugli sto na temu „Hoćemo kulturu, a ne reality“, na kom će o masovnoj kulturi govoriti profesori sociologije: Krsto Vuković i Mladen Živković.

Sedmi broj časopisa „Kruga mladih“ posvećen je upravo temi „Masovna kultura“.

Povodom promocije, a u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, organizujemo i humanitarnu akciju u cilju prikupljanja sredstava za kupovinu prazničnih poklona djeci sa posebnim potrebama budvanskog udruženja „Puževa kućica“. U planu je da organizujemo zajedničko druženje sa članovima Udruženja, kada ćemo im uručiti novogodišnje poklone. Na ovaj način želimo da razvijamo dobre odnose, prevashodno sa onima kojima su pažnja i podrška najpotrebniji.

U toku promocije, u muzičkom dijelu programa nastupiće orkestar JU „Škola za osnovno muzičko obrazovanje Budve“, solistkinja Iva Otašević i balerine baletske škole „Royal ballet of Montenegro“.

Budvanski časopis za mlade „Krug mladih“ stvaraju članovi Radionice novinarskog i kreativnog pisanja koju organizuje NVO „Sedma sila mladih, Budva“ u saradnji sa JU „Narodna biblioteka Budve“, pod mentorstvom osnivača i urednice Zorice Radenović.

Časopis je štampan podrškom Ministarstva sporta Crne Gore, Opštine Budva,Turističke organizacije Budve i sponzora.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt