28.06.2017

Promocija trećeg broja časopisa na Trgu pjesnika u Starom gradu

Na Trgu pjesnika u Starom gradu, održana je promocija trećeg broja budvanskog časopisa za mlade „Krug mladih“.  Promociju časopisa najavili su trubači Babić Ljubomir i Bismiljak Boško, članovi Gradske muzike Budva. Na početku predstavljanja časopisa, obratila se glavna i odgovorna urednica Zorica Radenović. U više navrata tokom prezentacije, nastupila je mlada i talentovana solo pjevačica Lana Asija Dabović, koja je izvodila numere ozbiljne muzike, kao i popularne kompozicije. Muzička pratnja je bio Nikola Franeta, učenik VI razreda Škole za osnovno muzičko obrazovanje Budva.

Članovi redakcije: Miloš Boreta, Dženet Ašani, Kristina Tokarskaja, Lana Savić, Jovana Jagetić, Sara Savić, Nikolija Ilić i Balša Gvozdenović iznijeli su svoje impresije vezane za rad u okviru radionice.

U drugom dijelu prezentacije, sagovornici članova redakcije bili su književnica Dušica Labović, publicista Vlado Duletić i Željko Vasović, član Gradske muzike Budva.

Kroz zanimljiv program, prisutni su upoznati sa sadržajem časopisa kao i sa članovima koji su učestvovali u njegovom kreiranju.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt