10.04.2018

Dječja predstava "Ljepotica i zvijer" u Crvenoj komuni u Petrovcu

U petak, 13. aprila, u "Crvenoj komuni" u Petrovcu, sa početkom u 19 časova, biće izvedena dječja predstava „Ljepotica i Zvijer“, rađena u koprodukciji NVO „Teatar mladih“ i Gradskog pozorišta iz Podgorice. Predstava je nastala po tekstu Igora Bojovića, a režiju potpisuje NVO „Teatar mladih“.“Predstava ’Ljepotica i Zvijer’ u kombinaciji maske, glumačke igre i sjenki, na duhovit način priča poznatu bajku o ljubavi koja se rađa između Najljepše Međ Najljepšim i Zvijerske Zvijeri. Kako je Zvijer zapravo razmaženi princ na koga je bačena kletva, to stvara niz komičnih situacija, u kojima učestvuje i dvorska luda Skakutalo.”

 

Najljepšu Međ’ Najljepšim/Zlobnicu-Čarobnicu igra Marija Labudović, princa Zvijer Vule Marković, a Skakutala Branko Ilić.


Producent predstave je Branko Ilić, scenografiju, kostime i maske uradila je Vana Prelević, muziku je uradila Olivera Dakić, koreografiju Slavka Nelević, a sjenke Velimir Velev.

 

Predstavom "Ljepotica i zvijer" JU „Grad teatar“ nastavlja sa programom „Grad teatar – Crvena komuna“, koji realizuje u saradnji sa JU „Muzeji i galerije“.

 

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.


Informacije i rezervacija karata putem telefona +382 33 402 935.

 

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt