21.06.2018

Humanitarna akcija "Djeca vrtića Vini Pu - djeci doma u Bijeloj"

U subotu, 23.06.2018. godine sa početkom u 18h na platou između hotela Mogren i Avala, biće održana tradicionalna humanitarna akcija "Djeca vrtića Vini Pu - djeci doma u Bijeloj". Humanitarnu akciju koja ima za cilj pomoć djeci doma "Mladost" iz Bijele, osmu godinu zaredom organizuje privata predškolska ustanova "Vini Pu" iz Budve.

Posjetioci humanitarne akcije moći će da kupe radove koje su izradili malisani vrtića "Vini Pu" sa svojim vaspitačicama. Planiran je bogat muzički program koji ce biti izveden na platou ispred zidina Starog grada. Gosti hunanitarne akcije biće djeca i vaspitači vrtica "Pinokio" iz Podgorice, "Osmjeh" iz Kotora, "Svetionik" iz Bara i "Arushi Pu" iz Ulcinja.

 

U toku dana djeca doma "Mladost" iz Bijele uzivaće u avanturama Aqva parka, nakon čega će biti gosti restorana Fresko burger House. U popodnevnim satima pridružiće se manifestaciji i drugarima ispred zidina Starog grada.

 

Sponzori humanitarne akcije su: Turistička organizacija Budve, Opstina Budva, restoran Kužina, Restoran Porto, Knjižara Bajka, Aqua park, Fresko burger bar i roditelji PPU "Vini Pu" iz Budve.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt