18.09.2017

Humanitarni koncert „Budimo ljudi“ za Amara Drndara

U organizaciji NVO „Sedma sila mladih, Budva“, u nedjelju, 24. septembra sa početkom u 20h, ispred zidina Starog grada u Budvi biće održan Humanitarni koncert pod nazivom „ Budimo ljudi“ za Amara Drndara

Koncert organizije NVO „Sedma sila mladih, Budva“ povodom promocije šestog broja časopisa „Krug mladih“ , uz podršku Turističke organizacije Opštine Budva i HG „Budvanska rivijera“. Prikupljena novčana sredstva biće namijenjena jedanaestogodišnjem Bjelopoljcu, Amaru Drndaru, za liječenje u američkom gradu Teksasu. Dječak Amar Drndar je dobio neurološki tumor na mozgu i kičmenoj moždini, koji se nažalost, proširio duž cijele kičme. Za Amarovo liječenje je potrebno da se prikupi 150.000 dolara, a da bi ga primili u specijalistički centar u Teksasu potrebno je da se odmah prikupi – 50.000 dolara.

Na koncertu će nastupati budvanski bendovi: Strenger Trio, AVIS bend i Mazoom u fugazzu. Specijalni gost koncerta je pjevač Bane Nedović. Veče će uljepšati i balerine baletske škole „Royal ballet of Montenegro“.


Dođite 24.septembra u 20h ispred zodina Starog grada, da zajedno pokažemo humanost na djelu. Za Amana Drndara!

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt