25.09.2017

Otvaranje prostora Kancelarije za mlade u Budvi

U srijedu 27. septembra s početkom u 12:00h najavljeno je orvaranje  prostora Kancelarije za mlade u Budvi. Kanceraliju će otvoriti Forum MNE u partnerstvu sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade Sekretarijata za društvene djelatnosti opštine Budva i Ministarstva sporta Crne Gore.

Na otvaranju će govoriti Ministar sporta, gdin Nikola Janović, predsjednik opštine Budva, gdin Dragan Krapović i programska menadžerka Foruma MNE, gđa Tamara Čirgić.


Nakon njihovog obraćanja, mladi su pripremili program u kojem će osim izložbe, muzičkog programa, predstaviti rezultate istraživanja o problemima mladih u Budvi. Biće uručena nagrada za najbolji logo prostora Kancelarije za mlade u Budvi.

 

Otvaranje prostora Kancelarije za mlade u Budvi sprovodi se u sklopu projekta koji je finansijski podržan od strane Ministarstva sporta Crne Gore, a Forum MNE je pružio podršku mladima iz Budve u dijelu izgradnje kapaciteta, organizujući obuke za članove odbora koji će koordinisati rad prostora Kancelarije za mlade. Drago nam je što je opština Budva podržala mlade i pokazala se kao dobar primjer sprovođenja lokalne omladinske politike, a takođe se nadamo da će nastaviti u istom pravcu, saopšteno je iz Foruma MNE.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt