16.10.2017

Toni Parsons gost budvanske Narodne biblioteke

Jedan od najtiražnijih i najznačajnijih britanskih pisaca, Toni Parsons biće gost budvanske Narodne biblioteke u srijedu, 18. oktobra. Veče sa Tonijem Parsonsom koje će biti realizovano u suorganizaciji JU Narodna biblioteka Budve sa izdavačkom kućom Nova knjiga počeće u 20 sati na Akademiji znanja.

Parsons je mnogima poznat kao autor bestselera “Čovek i dečak”, romana koji je za prva dva mjeseca nakon objavljivanja u Engleskoj prodat u tiražu od 750.000 primjeraka, a preveden na vise od 30 jezika. Međutim, nakon uspjeha sa ovim romanom, objavljuje u istom ili sličnom duhu, a onda se okreće kriminalističkim romanima, nište manje uspješno sudeći po činjenici da su prevedeni u više od 40 zemalja.


U ime izdavačke kuće Nova knjiga budvanskoj publici će se obratiti urednica Jelena Krsmanović. Sa autorom poznatih romana , Tonijem Parsonsom razgovaraćemo o stvaralaštvu, književnosti i novinarstvu uz simultano prevođenje Gordane Ljubanović.


Zainteresovani čitaoci će u srijedu veče u Narodnoj biblioteci Budve nakon programa biti u prilici da kupe knjige Tonija Parsonsa čiji je izdavač Nova knjiga , a autor će ih potpisivati. Ulaz je slobodan.

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt