24.06.2017

Bokserke iz Budve uspješne i na Međunarodnom turniru u Mađarkoj

Na Medjunarodnom turniru "WILDCATS IN THE RING" u Mađarskoj, učestvovale takmičarke iz jedanaest zemalja. Članice Bokserskog kluba Budva osvojile po dvije zlatne i bronzane medalje i pehar.

Tamara Radunović je osvojila zlatnu medalju nakon veoma teškog puta i pobjeda u četvrtfinalu nad Nigi Kiti reprezentativkom Mađarske, zatim u polufinalu nad Kingom Mezovari, takođe iz Mađarske i u finalu nad Lijange Boral iz Šri Lanke.

 

 

Bojana Gojkovic je u finalu maestralno pobijedila Petru-Mihael Avram iz Njemačke i osvojila zlatnu medalju. Uz dogovor sa trenerom iz Njemacke, a radi dobijanja maksimalne koristi ovakvih turnira i sticanja iskustva, njih dvije su naredni dan odboksovale jos jedan meč u kome je Bojana jos ubjedljivije pobijedila, zbog čega joj je žiri dodijelio pehar za najbolju bokserku turnira u svom uzrastu.

 

 

 

Sestre Radenović, Nina i Nela,  morale su se ovog puta zadovoljiti bronzanim medaljama. Naime, Nina je u izjednačenom meču podijeljenom odlukom sudija izgubila od Emes Holaki iz Madjarske, a Nela je poražena od Mortezen Melise iz Danske, ali je zato naredni dan odigrala meč van programa i pobjedila bokserku iz Njemačke.

 

 

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt