04.07.2017

Državno prvenstvo Crne Gore u školskom fudbalu - Fudbal uvijek - droga nikad

Školski fudbalski savez Crne Gore, pod pokroviteljstvom FSCG, od 21. do 28. juna 2017. godine u Baru, pod sloganom "FUDBAL UVIJEK –DROGA NIKA"“, organizovao je tradicionalno 23. državno finalno prvenstvo Crne Gore u školskom fudbalu za školsku 2016/17.godinu. Takmičenja u malom fudbalu održana su u popularnoj barskoj balon sali „Bombonjera“, a u velikom fudbalu na PFT Sportsko-rekreativnog centra u Baru.

 

Državno prvenstvo Crne Gore u školskom fudbalu organizovalo se u malom fudbalu za ženske ekipe nižih i viših razreda osnovnih škola, ženske ekipe srednjih škola, muške ekipe nižih razreda osnovnih škola u velikom fudbalu i muške ekipe viših razreda osnovnih škola. 

U finalnom dijelu Prvesntva učestvovali su prvaci/kinje regija u kategorijama nižih i viših razreda osnovnih škola u muškoj i ženskoj konkurenciji i prvaci regija srednjih škola u ženskoj konkurenciji.

 

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada obavljeno je u Domu učenika "Dušan Marović".

 

Sledeće 24. državno finalno prvenstvo Crne Gore u školskom fudbalu za školsku 2017/18.godinu, po već ustaljenoj tradciji koja traje 23 godine u kontinuitetu, održaće se u Baru u junu 2018. godine

Ako želiš da naučiš više o novinarstvu

Prijavi se za učešće u radionici

Kontakt